Over ons
alle ondernemingen 3
Een afspraak maken

Ondernemingsbedrijf

De Groene Hoek

Wij zijn een moderne & dynamische organisatie op het gebied van diverse werkvelden. Onze organisatie is actief op het gebied van: Tandheelkunde: reguliere tandartspraktijk, verwijspraktijk voor Implantologie, Orthodontie, Endodontologie & Esthetische tandheelkunde. Daarnaast begeleiden wij ook stagiaires voor de opleiding tandartsassistent en/ of receptionist op. Na het afronden van de opleiding kunnen de stagiaires meteen aan de slag met werk als assistent of baliemedewerker. We bieden ook de mogelijkheid aan onze stagiaires om extern bij andere praktijken te werken.

Detacheringsbureau: bent u op zoek naar een vacature binnen de tandheelkundige branche? dan kunt u ons benaderen op telefoonnummer +31643482801.

Autobedrijf: U kunt bij ons terecht voor in- en verkoop van auto's. Wist u dat u bij ons ook kan leasen? Bij ons kunt u een auto kopen en/ of leasen, Voor meer informatie kunt u ons gerust even bellen op +31643482801.

Bouwbedrijf: We hebben een multidisciplinaire team die erg breed is op het gebied van bouwen van tandheelkundige praktijken (specialisme), maar ook het bouwen van villa's/ luxe woonhuizen / zakelijke panden.

Webshop: U kunt bij ons ook online mondverzorging producten bestellen. Voor meer informatie kunt u hieronder met één klik op de knop naar onze webshop om de producten te bekijken.

Wilt u een eigen onderneming starten? Als startende ondernemer is dat een grote uitdaging! Bij De Groene Hoek kunnen wij u hiermee begeleiden/ ondersteunen op het gebied van onze expertise. Wilt u een eigen vestiging starten? Dat kan! Wij bieden de nodige mogelijkheid en ondersteuning om bij De Groene Hoek om bij ons aan te sluiten. Echter zijn hier wel voorwaarden aan verbonden. Voor meer informatie kunt u bellen naar +31643482801.

shutterstock_103638662


De Groene Hoek


Onze team


Ashkan Khan

Entrepreneur

Armin Khan

Entrepreneur